Gevel reinigen

vieze gevel laten reinigen

Wat is gevel reinigen?

Kort gezegd is gevel reinigen het schoonmaken van de buitenmuur. De gevel wordt vies doordat een gevel jarenlang wordt blootgesteld aan het weer. Zo kan de gevel worden aangetast door (zure) regen of natuurlijk de wind die viezigheid mee brengt. Ook kan een gevel slachtoffer worden van vandalisme, denk maar aan graffiti.
Wanneer u hier vanaf wilt is het verstandig uw gevel te laten reinigen. Zo kan padrinos bedrijfsdiensten uw gevel weer schoon en netjes maken door de vervuiling en aanslag op de juiste manier te verwijderen.

Waarom is het verstandig uw gevel te laten reinigen?

Het schoonmaken van de gevel is zowel voor particulier als voor een bedrijf erg belangrijk. Dit komt omdat het natuurlijk over een gevel gaat. Met een schone en zuivere gevel ziet uw (bedrijfs)pand er weer netjes en verzorgd uit, wat de uitstraling ten goede doet.
Het voordeel van een goed onderhouden en schone gevel is dat de waarde van uw pand zal stijgen. Ook voorkomt u zo toekomstige schade zoals scheuren en vochtplekken.
Het goed reinigen van de gevel is erg belangrijk, het zelf schoonmaken van de gevel kan vaak meer schade veroorzaken dan nodig.

Waarom Padrinos bedrijfsdiensten voor uw gevel reiniging?

Padrinos bedrijfsdiensten beschikt over de juiste middelen om een buitenmuur goed te reinigen. Vaak is het namelijk niet alleen het reinigen, maar ook het impregneren van de gevel. Gevel impregneren is erg belangrijk, dit zorgt er namelijk voor dat uw gevel vochtafstotend wordt. Dit verlengt de levensduur van de gevel. Het voordeel van het juist laten impregneren en reinigen van uw gevel is dat u hierdoor minder een reiniging beurt moet laten doen. 

Zelf gevel reinigen

Wij krijgen vaak de vraag van mensen die zelf hun buitenmuur willen reinigen waar ze op moeten letten. Natuurlijk geven wij graag onze tips weg, maar sinds kort vertellen wij eerst wat het gaat kosten als padrinos bedrijfsdiensten de gevel reiniging op zich neemt.
Wat we merken is dat de meesten het ons laten doen, uiteindelijk bent u goedkoper uit, het scheelt tijd en wij hebben simpelweg de ervaring en middelen om dit goed te doen. 

Benieuwd naar de kosten?

Wij maken geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat voor uw pand en de juiste gevel reiniging. Benieuwd naar de resultaten van voorgaande projecten en reinigingen? Bezoek ons dan op Facebook.

Vraag snel een offerte aan!

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »