Gevel impregneren

Gevel laten schoon maken

De gevel impregneren: wat houdt dat in?

De gevel impregneren betekent dat u er voor zorgt, dat u de buitenmuur gaat beschermen tegen doorslaand vocht, vervuiling en weersinvloeden zonder het ademende vermogen te beïnvloeden. Ook in de moderne huizen met spouwmuren worden gevels aangetast met binnendringend vocht. Als u de gevel gaat impregneren brengt u een waterafstotende vloeistof aan op de buitenmuur. Door het waterafstotende vloeistof, kan doorslaand vocht niet langer de muur in trekken en zal viezigheid zich minder snel gaan hechten aan de wand. Door uw buitenmuur te laten impregneren is deze jarenlang beschermd.

De voordelen om uw gevel te laten impregneren.

  1. Een goed beschermde en onderhouden gevel zorgt voor een hogere waarde van uw pand. 
  2. Geïmpregneerde muren zorgen voor een beter isolatie. Vochtige en natte muren worden kouder dan droge muren of gevels. Goed beschermde muren zorgen dus ook voor lagere stookkosten!
  3. U voorkomt schade en extra kosten aan uw gevel. Als een gevel niet goed is geïmpregneerd kan water in de muren trekken en bij het vriespunt uitzetten, dit veroorzaakt scheuren. 
  4. De levensduur van de buitenmuur wordt verlengd. Doordat de gevel minder wordt aangetast door weersomstandigheden en vuil, kunt u van een langere levensduur uitgaan.

Zelf gevel impregneren

Mensen willen tegenwoordig vaak zelf klussen en impregneren is er daar een van. Het goed beschermen van uw gevel is erg belangrijk en is niet zo makkelijk als men denkt. Voor een goed beschermde muur heeft u de juiste middelen nodig. Daarnaast een goede voorbereiding en de juiste kennis. Padrino’s bedrijfsdiensten beschikt over de juiste middelen en ervaring. Door zelf uw gevel te impregneren kunt u schade oplopen, dit is juist niet de bedoeling en willen schade voorkomen. Een van de belangrijkste dingen voordat u begint aan het impregneren van uw gevel is dat u, uw gevel laat reinigen, zo voorkomt u een vuil laag tussen de gevel en de beschermlaag.

Bent u benieuwd wat het u gaat kosten?

Wij maken geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat voor uw pand en de juiste gevel reiniging. Benieuwd naar de resultaten van voorgaande projecten en reinigingen? Bezoek ons dan op Facebook

Vraag snel een offerte aan!

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »