Gevel beschermen

Gevel reinigen

Hoe mijn gevel beschermen?

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel aan. De oplossing hiervoor? U kunt uw gevel beschermen door de buitenmuur te laten impregneren. Wat is impregneren nou eigenlijk? Padrino’s bedrijfsdiensten brengt een dun en vrijwel onzichtbaar laagje op uw buitenmuur. Het middel dringt diep in de poriën van de gevel, waardoor uw buitenmuur schimmelwerend, water- en vuilafstotend wordt. Om uw gevel te beschermen bent u bij Padrino’s bedrijfsdiensten aan het juiste adres.

Reinigen voordat u, uw gevel beschermt.

Het is belangrijk dat u, uw gevel eerst laat reinigen voordat het beschermd kan worden. U wilt natuurlijk niet dat er vuil tussen de muur en het beschermmiddel zit. Gevel reiniging is niet alleen mooier maar het geeft ook een hogere waarde aan uw huis of pand. Een ander voordeel van het reinigen is dat vuil zoals algen mossen en andere organische elementen zich minder snel hecht aan de gevel.

De voordelen van uw gevel beschermen.

  1. Water- en vuilafstotend. Het middel dat gebruikt wordt om de kozijnen te conserveren
  2. Brengt de oorspronkelijke kleur van het kozijn terug. Het reinigen en beschermen van uw kozijnen zorgt er voor dat de oorspronkelijke kleur terug komt.
  3. Langere levensduur. Door het conserveren van uw kozijnen gaan ze langer mee.
  4. Voorkomt hechting van organische elementen, zoals mos en algen.
  5. Verhoogd de waarde van uw pand of huis. Een goed beschermde en onderhouden kozijnen kan zorgen tot een verhoogde waarden van uw pand of huis.
  6. makkelijker schoon te houden. Door de beschermde kozijnen is het vervolgens makkelijker schoon te houden.

Padrino’s bedrijfsdiensten.

Wilt u graag meer informatie over het beschermen van gevels of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem gemakkelijk contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar ons werk en het resultaat van iemand die al kozijnen bij ons heeft laten conserveren? Kijk dan op onze Facebook pagina voor de resultaten van anderen!

Vraag snel een offerte aan!

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »