Kozijnen beschermen

Conserveren van Kozijnen tegen corrosie

Uw kozijnen beschermen.

Om langer van uw aluminium of kunststof kozijnen te kunnen genieten, zult u de kozijnen moeten laten beschermen. Vaak kijken mensen niet meer om als ze kunststof of aluminium kozijnen hebben, omdat ze denken dat het niet nodig is, maar het beschermen is zeker nog wel nodig. UV stralingen kunnen er voor zorgen dat de kozijnen verkleuren. Viezigheid kan permanente vlekken geven en inbranden. Ook voorkomt het conserveren van kozijnen corrosie. Dit willen we natuurlijk niet. Padrino’s bedrijfsdiensten kan uw kozijnen beschermen tegen omgevingsfactoren.

Houten kozijnen

Houten kozijnen vereisen meer onderhoud dan aluminium of kunststof kozijnen. Tegenwoordig zijn houten kozijnen een stuk beter beschermd maar toch hebben deze minimaal een keer per jaar een grondige reiniging nodig, om houtrot te voorkomen. Het reinigen van houten kozijnen voorkomt ook voor dat het schilderwerk beschadigd. Net als bij gevelreiniging is belangrijk dat de juiste producten worden gebruik om het gewenste resultaat te behalen.  Padrino’s bedrijfsdiensten heeft hier de juiste middelen en kennis voor en kan u hier dus goed mee helpen. 

De voordelen van uw kozijn beschermen

  1. water- en vuilafstotend. Het middel dat gebruikt wordt om de kozijnen te conserveren 
  2. Brengt de oorspronkelijke kleur van het kozijn terug. Het reinigen en beschermen van uw kozijnen zorgt er voor dat de oorspronkelijke kleur terug komt.
  3. Langere levensduur. Door het conserveren van uw kozijnen gaan ze langer mee.
  4. Voorkomt hechting van organische elementen, zoals mos en algen.
  5. Verhoogd de waarde van uw pand of huis. Een goed beschermde en onderhouden kozijnen kan zorgen tot een verhoogde waarden van uw pand of huis.
  6. makkelijker schoon te houden. Door de beschermde kozijnen is het vervolgens makkelijker schoon te houden.

Padrinos bedrijfsdiensten

Wilt u graag meer informatie over het beschermen van kozijnen of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem gemakkelijk contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar ons werk en het resultaat van iemand die al kozijnen bij ons heeft laten conserveren? Kijk dan op onze Facebook pagina voor de resultaten van anderen!

Wilt u een offerte op maat?

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »