Gevel schoonmaken

Gevel impregneren Breda

Zelf je gevel schoonmaken of liever niet?

De vraag of het mogelijk is om zelf uw gevel te reinigen krijgen wij erg vaak. Naast dat u van het schoonmaken van de gevel vies wordt, brengt het ook risico’s met zich mee. Bij het reinigen met chemische middelen, moeten dit opgevangen en afgevoerd worden, dit is omdat deze chemische middelen erg agressief zijn. Padrino’s Bedrijfsdiensten beschikt over de juiste middelen en voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Verschillende soorten gevel vervuiling.

Er zijn verschillende soorten vervuiling. Vervuiling kan bijvoorbeeld komen door vandalisme, zoals graffiti. Graffiti is moeilijk te voorkomen. Gespecialiseerde gevelreinigers verwijderen meestal de graffiti, zij kunnen dit zonder chemische middellen, wat het beste is voor uw gevel.

Mos en algen.

Het is misschien wel de meest voorkomende vervuiling in Nederland. Onze gevels zijn niet van massief steen, zoals rotsen. Baksteen maar ook cementmortel zitten vol met poriën die vocht kunnen binnenlaten en ook lang kunnen vasthouden. Vocht, schaduw en weinig licht is de ideale groeiplek voor mos en algen. Naast dat het er niet alleen lelijk uit ziet, beschadigd het ook nog eens uw gevel. Mos geeft ook zure afscheid die de stenen en cement kan aantasten. Het is dus erg belangrijk dat u, uw gevel niet alleen schoonmaakt maar ook laat impregneren tegen extra beschadiging kosten.

Witte, zwarte of grijze aanslag.

Witte aanslag komt door chemische processen in de stenen of in het cement. De witte aanslag wordt veroorzaakt door salpeter, kalk of zout. De aanslag beschadigd ook uw gevel en moet dus niet alleen worden aangepakt omdat het er niet mooi uit ziet. 

Zwarte aanslag kan komen door roetdeeltjes van schoorstenen, fabrieken en het verkeer. De beste manier om uw gevel schoon te maken van zwarte aanslag is door vakmensen die over de juiste chemische middelen beschikken.

Zure regen zorgt voor een grijze aanslag. De regen zorgt er voor een zichtbaar oxidatieproces met als resultaat een grauwsluier over uw bakstenen.

Padrino’s bedrijfsdiensten.

Wilt u graag meer informatie over het beschermen van uw gevel of bent u benieuwd naar de kosten? Neem gemakkelijk contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar ons werk en het resultaat van iemand die al gevels bij ons heeft laten schoonmaken ? Kijk dan op onze Facebook pagina voor de resultaten van anderen!

Vraag snel een offerte aan!

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »