Levensduur kozijnen verlengen

glazen laten wassen

Levensduur kozijnen verlengen

Uw kozijnen worden dagelijks blootgesteld aan weersomstandigheden en vervuilingen zoals uitlaatgassen en roetdeeltjes van fabriek uitstoot.  Daarom is het verstandig om met enige regelmaat uw kozijnen te laten reinigen. Naast dat het belangrijk is uw kozijnen te reinigen is het verstandig om de kozijnen hierna meteen te laten impregneren. Levensduur van kozijnen verlengen kan dus door uw kozijnen te reinigen en impregneren. 

Kozijnen reinigen

Het onderhoud van uw kozijnen is van invloed op het verlengen van de levensduur. Het is dus verstandig om één keer per jaar uw kozijnen te laten reinigen. Kozijnen reinigen gebeurt vaak als onderdeek van glasbewassing. Bij Padrino’s bedrijfsdiensten is het echter ook een specialisme. Kozijnen komen in verschillende soorten materiaal voor. Elk soort materiaal vraag dan ook een andere aanpak van reinigen. Gaat het bij u om kunstof kozijnen of houte? Naast materiaal gaat het natuurlijk om welke soort vervuiling het gaat en hoe erg de kozijnen zijn vervuild. Met deze kennis kan Padrino’s met de juiste middelen uw kozijnen weer in mooie staat brengen.

Kozijnen conserveren

Naast dat het reinigen van de kozijnen de levensduur verlengt, is het beschermen tegen vuil en verkleuring erg belangrijk. Het conserveren van kozijnen is eigenlijk het aanbrengen van een beschermlaag die water en vuilafstotend werkt. Met als resultaat dat de kozijnen mooier blijven en een langere levensduur ondervinden. Ook is het zo dat je met het conserveren van kozijnen corrosie kan voorkomen. Door het reinigen en het conserveren van de kozijnen te combineren met glasbewassing, blijft ook de efficiency gewaarborgd.

Padrinos bedrijfsdiensten

Wilt u graag meer informatie over het conserveren van kozijnen of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem gemakkelijk contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar ons werk en het resultaat van iemand die al kozijnen bij ons heeft laten conserveren? Kijk dan op onze Facebook pagina voor de resultaten van anderen!

Wilt u een offerte op maat?

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »