Gevel laten reinigen

vieze gevel laten reinigen

Uw gevel laten gereinigen

Een mooi uit ziende gevel zorgt niet alleen voor een goede eerste indruk, het biedt daarnaast nog vele andere voordelen. Gevelreiniging kan de waarde van uw pand verhogen, en dat horen we graag. Pluspunten die de investering in het laten reinigen van uw gevel verantwoordelijk maakt. Uw gevel is een visitekaartje, personeel, voorbijgangers, bezoekers, klanten, visite, familie en vrienden zien dit visitekaartje. Vervuiling kan verschillende oorzaken hebben. Organische vervuilingen is de meest voorkomende in Nederland, dit komt door de weersomstandigheden. Organische vervuiling zijn bijvoorbeeld, mos, algen of zwarte aanslag. Naast organische vervuiling hebben we ook nog de vervuiling van vandalisme zoals graffiti. Al deze vervuilingen kunnen door die verschillende technieken gereinigd worden.

Verschillende technieken om uw gevel te laten reinigen

  1. Stoom reiniging. Bij stoom reinigen is het water 145°c. Het aangehechte vuil komt los door het stoom en laat zicht vervolgens gemakkelijk verwijderen. Denk bij stoom reinigen aan lichte vervuilingen zoals mos en algen.
  2. (zand) Stralen. Denk bij stralen reiniging aan zware vervuiling zoals erge roetaanslag of graffiti. Bij het reinigen met zand of vochtstralen is het erg belangrijk dat u over vakkennis beschikt. Het zou namelijk er zonde zijn om uw gevel te beschadigen in plaats van te herstellen. Padrino’s bedrijfsdiensten beschikt over de juiste vakkennis en middelen om uw gevel zo goed als nieuw te maken.
  3. Chemische reiniging. Chemische reiniging wordt gebruikt bij matige vervuiling zoals lichte roetaanslag. Padrino’s bedrijfsdiensten gebruikt meestal biologisch afbreekbaar middelen, omdat dit het beste is voor het milieu. Ook beschikt Padrino’s bedrijfsdiensten over de juiste kennis met betrekking tot het werken met chemische middelen.

Padrino’s bedrijfsdiensten.

Neem gemakkelijk contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar ons werk en het resultaat van iemand die al gevels bij ons heeft laten reinigen ? Kijk dan op onze Facebook pagina voor de resultaten van andere

Vraag snel een offerte aan!

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »