Gevel laten impregneren

Gevel schoonmaken

Waarom uw gevel laten impregneren?

Of het nu gaat om uw huis of om uw bedrijfspand, een goed onderhoude gevel zorgt voor een goede eerste indruk. Een goed onderhoude gevel houd in dat de gevel gereinigd is en beschermd tegen nieuw vuil. Bij bedrijfspanden is een schone gevel belangrijk omdat u, uw klanten hier ontvangt. Bij uw huis is een onderhouden gevel niet alleen belangrijk voor een eerste indruk maar ook verduurzaamt u het hiermee en zorgt u voor een verhoging van de waarde. Als de gevel is gereinigd komt het belangrijkste deel, uw gevel laten impregneren. Bij het impregneren wordt er een doorzichtbare beschermlaag op de gevel gespoten, die diep in de poriën van de muur trekt. Het beschermmiddel is waterafstotend, schimmelwerend en brendvertragend. 

Nog meer voordelen.

Door uw gevel te laten impregneren zorgt u er niet alleen voor dat uw pand of huis brandvertragend is, maar voorkom je ook vorstschade. Uw gevel kan door weersomsandigheden vocht vashouden, wanneer het dan gaat vriezen kan het vocht uitzetten en scheuren veroorzaken. Daarnaast heeft het meer voordelen.

  • Geïmpregneerde muren zorgen voor een beter isolatie. Vochtige en natte muren worden kouder dan droge muren of gevels. Goed beschermde muren zorgen dus ook voor lagere stookkosten!
  • Een goed beschermde en onderhouden gevel zorgt voor een hogere waarde van uw pand. 
  • impregneren verlengt de levensduur van uw gevel. Dit komt doordat de gevel minder wordt aangetast door weersomstandigheden en vuil.
  • U voorkomt schade en extra kosten aan uw gevel. Als een gevel niet goed is geïmpregneerds kan water in de muren trekken en bij het vriespunt uitzetten, dit veroorzaakt scheuren. 

Padrinos bedrijfsdiensten

Wiltu graag meer informatie over het impregneren van kozijnen of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem gemakkelijk contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar ons werk en het resultaat van iemand die al gevel bij ons heeft laten impregneren? Kijk dan op onze Facebook pagina voor de resultaten van anderen!

Vraag snel een offerte aan!

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »