Wat is het verschil tussen corrosie en roest?

Er is zeker een verschil tussen corrosie en roest, toch worden deze vaak door elkaar gehaald. Maar wat  is corrosie nou precies? Het zijn ongewenste aantastingen van metaal of materiaal door een chemisch proces. Roest is een vorm van corrosie. Roest vindt alleen plaats op oppervlakken van ijzer en de legeringen. Hoewel corrosie en roest beide het gevolg zijn van oxidatiereactie (elementen combineren met zuurstof).

Wat is corrosie?

Corrosie is een oppervlakte verschijnsel die voorkomt uit het milieu. Corrosie wordt gebruikt om het proces van corroderen aan te duiden en ook de komende schade. Het is belangrijk om uw kozijnen te beschermen tegen aantasting. Eigenaars van kozijnen met veel aanslag, vervangen deze vaak. Dit heeft een economisch aspect op het milieu. Padrino’s bedrijfsdiensten kan uw kozijnen op de juiste manier beschermen tegen aanslag. 

Zo voorkomt u het

U kunt de aanslag voorkomen door ze te laten beschermen door Padrino’s Bedrijfsdiensten. Padrino’s brengt een laag aan op uw kozijnen, die de kozijnen beschermd. Het middel is kleurloos en water- en vuilafstotend. Door uw kozijnen te conserveren voorkomt u niet alleen aanslag maar uw kozijnen krijgen ook een mooiere uitstraling, wordt de levensduur van de kozijnen verlengt en behoud uw kozijnen zijn kleur. Zo kunt u het langst van uw aluminium of kunststof kozijnen genieten. Na het laten conservern van uw kozijnen door Padrino’s Bedrijfsdiensten zijn ze weer zo goed als nieuw.

Padrinos bedrijfsdiensten

Wit u graag meer informatie over het beschermen van kozijnen tegen aanslag of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem gemakkelijk contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bent u benieuwd naar ons werk en het resultaat van iemand die al kozijnen bij ons heeft laten conserveren? Kijk dan op onze Facebook pagina voor de resultaten van anderen!