De gevelimpregnatie: wat is dat?

Gevel reiniging expert

Gevel impregnatie is dat u er voor zorgt, dat u de buitenmuur gaat beschermen tegen doorslaand vocht, vervuiling en weersinvloeden zonder het ademende vermogen aan te tasten. Ook in de moderne huizen met bijvoorbeeld spouwmuren worden gevels geraakt door binnendringend vocht. Als u de gevel gaat impregneren brengt u een waterafstotende vloeistof aan op de buiten gevel. Door dit waterafstotende vloeistof, kan doorslaand vocht niet langer de muur in trekken en zal vuil en troep zich minder snel gaan vast plakken aan de wand. Door gevelimpregnatie is deze jarenlang beschermd.

De voordelen van gevelimpregnatie

  1. Een goed beschermde en onderhouden muur zorgt voor een hogere waarde van uw pand. 
  2. Geïmpregneerde gevels zorgen voor een beter isolatie. Vochtige en natte muren worden kouder dan droge muren of gevels. Goed beschermde gevels zorgen dus ook voor lagere stookkosten!
  3. U voorkomt extra kosten en schade aan uw muur. Als een gevel niet goed is geïmpregneerd kan vocht in de muren trekken en bij het vriespunt uitzetten, dit veroorzaakt barsten in de gevel. 
  4. De levensduur van de gevel wordt verlengd. Doordat de buitenmuur minder wordt aangetast door weersomstandigheden en troep, kunt u van een langere levensduur van de gevel uitgaan.

Zelf gevel impregneren

Mensen willen tegenwoordig vaak zelf klussen en impregneren is er daar een van. Het goed beschermen van uw gevel is erg belangrijk en is niet zo makkelijk als men denkt. Voor een goed beschermde muur heeft u de juiste middelen nodig. Daarnaast een goede voorbereiding en de juiste kennis. Padrino’s bedrijfsdiensten beschikt over de juiste middelen en ervaring. Door zelf uw gevel te reinigen en impregneren kunt u schade oplopen, dit is absoluut niet de bedoeling en willen schade juist voorkomen. Een van de belangrijkste dingen voordat u begint aan het impregneren van uw gevel is dat u, uw gevel laat reinigen, zo voorkomt u een vuil laag tussen de gevel en de beschermlaag.

Bent u benieuwd wat het u gaat kosten?

Wij maken vrijblijvend een offerte op maat voor een gevelimpregnatie voor uw woning of pand. Benieuwd naar de resultaten van voorgaande projecten en reinigingen? Bezoek ons dan op Facebook

Vraag snel een offerte aan!

Contact informatie

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Lees meer tips!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »