Schoonmaakdienst

Padrino's staat klaar voor u

Het schoonmaakwerk dat wij bieden is zeer breed. Wij zorgen er graag voor dat uw pand, kantoor of bedrijf er altijd stralend bij ligt zodat u zich kunt focussen op uw werk.
Wij voeren ons schoonmaakwerk voornamelijk uit in de omgeving van Tilburg, maar zijn in geheel Noord-Brabant actief. Onze schoonmaakdiensten vindt u hieronder.

Regulier onderhoud:
schoonmaak van kantoren en meer

U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor regulier onderhoud. Denk daarbij aan schoonmaakwerk op uw kantoor, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks. Wij verzorgen het regulier schoonmaakwerk niet alleen voor kantoor, maar ook voor VvE’s, bedrijfsruimtes en instellingen. Voor regulier schoonmaakwerk stellen wij altijd, naar wens van de klant, een schoonmaakprogramma op. Alles wat we nodig hebben voor het schoonmaakwerk, leveren wij zelf. Daarnaast kunt u ook de levering van sanitaire en facilitaire artikelen door ons laten verzorgen; de kosten hiervan kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

Bij de schoonmaak van kantoren, VvE’s of andere bedrijfsinstellingen werken onze medewerkers altijd in doelmatige en herkenbare bedrijfskleding. Mocht een medewerker die normaal het schoonmaakwerk van uw kantoor of andere instelling uitvoert afwezig zijn door vakantie of ziekte, dan zorgen wij altijd voor een ambulante ploeg die de werkzaamheden toch kan uitvoeren. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van de schoonmaakdiensten en de bekendheid met de medewerkers zo veel mogelijk garanderen.

Periodiek onderhoud

U kunt bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud. Bij periodieke schoonmaak kunt u denken aan het deapcleanen van sanitair, keukens en andere gebruiksruimtes. U kunt bij ons daarnaast ook terecht voor periodiek onderhoud en schoonmaak aan glas en gevel en diverse soorten vloeren.

Laat ons contact opnemen!

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Tip!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »