Zonnepanelenreiniging

Padrino's staat klaar voor u

Wij mogen met trots vertellen dat wij sinds 2010 ook aan het reinigen van zonnepanelen doen. Dit hebben wij al mogen doen voor grote partijen zoals bol.com. 

Zonnepanelen reiniging

Zonnepanelen verkopers vertellen hun klanten vaak dat het niet nodig is om uw zonnepanelen te reinigen. Maar dit is onzin! Wanneer er een stukje vogel poep op zit betekent dit dat de gehele rij van dat zonnepaneel geen energie meer opwekt! Grote partijen zoals bol.com die heel hun dak vol hebben liggen met zonnepanelen doen het ook. 
Ook regenen uw zonnepanelen niet schoon, van regen worden ze ook vies. Wij adviseren daarom een keer per jaar, in de lente uw zonnepanelen te laten reinigen. Zo kunt u het meest uit uw zonnepanelen halen. 

Contact

Het reinigen van uw zonnepanelen is helemaal niet duur. Daarnaast is dit in een paar uur gebeurt en kunt u er weer een heel jaar tegen aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk wat het u gaat kosten!

Vraag uw offerte aan

Waarom Padrino's?

Klantvriendelijk/ service

Padrino's bied voor iedereen klantvriendelijke service

Prijs kwaliteit verhouding

Het is de juiste prijs kwaliteit verhouding

Vakkennis

Padrino's beschikt over de juiste kennis en middelen

Communicatie

Duidelijke afspraken en communicatie

Voor iedereen toegankelijk

zowel particulieren als bedrijven

Tip!

Gevel laten beschermen

Gevel hydrofoberen Tilburg

Hydrofoberen in Tilburg is het impregneren van uw gevel. Bij het hydrofoberen van uw gevel wordt er een kleurloze waterafstotende laag aan uw buitenmuur gebracht.

Lees verder »
vieze gevel laten reinigen

Gevel Reinigen regio Tilburg

Padrinos is de expert op het gebied van gevelreiniging in Tilburg en omgeving. Zo hebben wij meerdere adressen in Tilburg waar wij de Gevel reinigen.Padrinos

Lees verder »
Gevel schoon laten maken

Gevel beschermingen

Uw woning lijdt soms onder het klimaat. We weten allemaal dat het in Nederland erg veel kan regenen. Weersinvloeden zoals zure regen tasten uw gevel

Lees verder »