01

ZAKELIJKE SCHOONMAAK &
ONDERHOUD

Onze zakelijke schoonmaak- en onderhoudsdiensten zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven van elke omvang. We bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten om uw werkomgeving schoon, fris en representatief te houden.
Of het nu gaat om dagelijkse kantoorreiniging, dieptereiniging van sanitaire voorzieningen of vloeronderhoud, ons toegewijde team zorgt voor een grondige en efficiënte service. Met onze expertise kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een schone en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers en klanten.

02

GLAZENWASSERS

Laat uw ramen stralen met onze professionele glazenwasser service. Onze ervaren glazenwassers zorgen voor een grondige reiniging van zowel binnen- als buitenramen, zodat uw bedrijf altijd een helder en professioneel uiterlijk heeft.

03

GRAFFITI VERWIJDEREN

Heeft uw pand te maken met ongewenste graffiti? Onze experts in graffiti verwijdering staan voor u klaar. We gebruiken effectieve technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om graffiti snel en veilig te verwijderen, waardoor uw gevel er weer als nieuw uitziet.

04

VVE ONDERHOUD

Als VVE (Vereniging van Eigenaren) begrijpt u hoe belangrijk het is om uw gemeenschappelijke ruimtes goed te onderhouden. Wij bieden professioneel VVE onderhoud, waaronder schoonmaakdiensten, vloeronderhoud en gevelreiniging, om ervoor te zorgen dat uw pand er altijd verzorgd uitziet.
Ons ervaren team werkt nauw samen met uw VVE om een schoonmaakprogramma op maat te ontwikkelen dat voldoet aan uw specifieke vereisten en budget. Of het nu gaat om regelmatige schoonmaak, periodiek onderhoud of eenmalige dieptereiniging, wij leveren hoogwaardige diensten om een aantrekkelijke en gastvrije omgeving te creëren voor uw bewoners en bezoekers.

05

GEVEL REINIGEN

Geef uw gevel een opknapbeurt met onze gevel reiniging service. Onze specialisten reinigen grondig de buitenkant van uw gebouw, verwijderen vuil, roet en andere verontreinigingen, en herstellen de oorspronkelijke uitstraling van uw gevel.

06

VLOER ONDERHOUD

Houd uw vloeren in topconditie met onze vloeronderhoudsdiensten. Of het nu gaat om houten vloeren, tegels, tapijten of andere vloerafwerkingen, wij bieden professionele reiniging, polijsten en bescherming om de levensduur en uitstraling van uw vloeren te verbeteren.